A woman's gotta do what a woman's gotta do

Plöstligt händer det!

Det kändes som taget ur en Triss-reklam när jag tog steget att fatta ett stadigt grepp om dammsugaren. Fick en ny av mamma och pappa idag, världens bästa föräldrar har jag :) Det har råkat blivit så att jag aldrig dammsugit hela min lägenhet på en och samma dag. Egentligen inte ens samma vecka, för den delen. Och som jag dammat, gnidit, putsat och gnuggat frenetiskt idag. I hela 8 timmar. 7 sopkassar med skräp blev burna över tröskeln. Lyckades t o m slänga några trasiga cd-fodral. Det måste ju ändå betyda att jag inte lider av tvångssyndomet att samla på saker och skitgrejer. Vet inte riktigt vad det är som är fel, man brukar säga att om katterna äter gräs så blir det regn. Om Ellinor dammsuger överallt så kanske det är Armageddon och självaste domedagen som närmar sig, så det är  nog bäst att bunkra upp med konservburkar och diverse överlevnadsprylar. Men jag måste erkänna att jag blev jävligt förbannad när jag i en halvtimme försökte få upp badkarsfronten på sin ursprungliga plats, men den fortsatte ramla ner och skapade sånt oljud som kunnat få vilken dövstum gammal tant som helst på krigsstigen.

Eftersom denna dag inte bjudit på några nämnvärda saker överhuvudtaget, fyller jag ut skiten med lite bilder istället. Jag gick faktiskt (hör och häpna) en tvåtimmars promenad med Ricochet idag. (För den som inte vet vad en Ricochet är, kan jag lite i förbifarten nämna att det är det som händer när ammunition eller andra projektiler studsar mellan väggar eller andra ytor. Skulle kunna påstå att det är precis min galna hund gör om dagarna.)   
   

Piripiri


Min vän Chardonnay & stagedive

Goddag kära vänner.
Även ni som mår bra idag, fast det är förstås orättvist.

Vad gårdagen hade i sitt sköte var ungefär samma coctail som alltid. Den härliga blandningen av vin, kedjerökande, kiss i buskar och dylikt. Kvällen började med att Milla kom hem till mig för jag skulle fixa hennes hår och ögonskugga. Det slutade med att vi kom fram till att jag skulle låta bli håret av många anledningar, men kladda med ögonskugga gjorde jag i alla fall. Efter det kom Martina som konstaterade att det inte var något fel på arbetet jag hade lagt ner på det. Var lite rädd att hon skulle tycka att mitt verk hade fått Milla att se ut som en tjackhora, men det kom aldrig.
Efter det gick dom hem (över gården till Milla) och Hanna gjorde sin storslagna entré. Vi korkade upp, eller ja, öppnade kranen på vinkartongen sen var vi back on track. Här följer lite bilder från våran exklusiva förfest med två ensamma men ack så förenade själar.


P-zon & moi

Fina Martina

La española Milla Cervilla

Sen skulle vi fransk-manikyrera oss (med lösnaglar).

...men sen spårade
det ur en aning...En bild säger i vissa
fall mer än tusen ord

Eftersom ghettot jag bor i är så fridfullt och alla bara älskar varann i en härlig symbios, så gick vi över gården för att inta förfestposition med Martina och Milla hos någon som säkert hade det fint hemma. Kände hur paniken steg i takt med att svetten började rinna, då lägenheten var fylld med människor på både höjden och bredden. Åtminstone kändes det så, när jag uppskattningsvis trodde att den kan ha varit på 28m². Och eftersom jag kände mig lika social som en eremit från Sibbersbo så fick jag tag på Hanna och vi ställde oss ute på den s.k uteplatsen. Där stog jag och rökte som aldrig förr, medans min kära väninna ganska omgående lämnade mig åt mitt öde då hon började konversera med någon som diskuterade klinkers eller nåt. Det är inte så att jag är så värst insatt på den fronten. Han berättade att han hade åkt bil hela dagen och var trött, och vad kan man svara på det för att ta sig in i diskutionens oöverkomliga barriär? "Mä näää, klart du inte är trött! Vad är det för tok!" ? Så i just det tillfället så gav jag ordet missanpassad ett ansikte.
 
När vi började gå in på den 8:e minuten som besökande på den konstiga förfesten så kände jag hur jag gick in i koma. Därför var det lika bra att dra sig ner på krogen, vilket vi gjorde. Vid uttagsautomaten kom det fram en tjej som föreslog att jag skulle bli modell. Det var fan, och vad grundar du det på, fröken Blondin? Hon sa att hon haft ett kontrakt med några som hette si och så och gjorde det och det, men att hon tackade nej så nu behövde dom ju folk. Eller nåt i den stilen, lyssnade väl inte allt för stenhårt. Jag tänkte om hon tyckte det såg ut som att jag hade storlek 32-34 och anorexismala ben, extensions i blonda nyanser och överdimensionerade pattar. Men jag sa inget. Medans hon stog där och pratade så funderade jag på varför vissa som jobbar åt Posten får små gula bilar att åka omkring i men andra inte.

Väl inne på krogen så var likadant som alltid. Fnittriga fjortisar med korta kjolar och rivalitet i toalettkön. Vi gjorde våran grej tills det blev stängningsdags, sen traskade vi hemåt. Vid Folkets Hus fick jag världens infall och fick för mig att hoppa in i en buske. Typ stagedive-aktigt. Minns t o m att vi var inne i en disskution om något intressant men att min kropp helt plötsligt inte vill lyda. Jag tog världens fart, stampade av och väl uppe i luften med utsträcka armar gick allt i slow motion och jag såg mitt liv passera revy. När jag var 6 år och frågade pappa om jag kunde få en häst och ha den i garaget. När jag var 7 år och rullade ner för en backe i en blå tunna. När jag var 8 år och besatt av Super Mario Bros på Nintendo. När jag var 9 år och byggde en koja med min kusin utanför någons hus. När jag var 10 år och fick bevittna när städerska i Turkiet inte tyckte det var så farligt med bajs på gardinerna. När jag var 11 år och ryckte upp tulpaner i Furuviksparken. När jag var 12 år och skaffade en råtta som jag döpte till Frida. Som jag fick lämna tillbaka efter två dagar. När jag var 13 år och tyckte att Axe for men var en trevlig parfym att använda. När jag var 14 och drack hembränt ute i skogen. När jag var 15 och skulle dö om jag inte fick pierca tungan. Så det gjorde jag i vilket fall som helst.

Jag vet inte hur jag tänkte. Att busken skulle bära upp mig eller nåt? För det hände ju naturligtvis inte. När jag nådde backen kände jag hur jag hade tusen grenar och pinnar  under mig, samt att jag låg på sånt konstigt sätt att min ryggrad blev helt galet sneböjd. Så där låg jag som en strandsatt val i Öresund, och inte fick jag nå hjälp heller. För det gick inte. Om Hanna drog i min arm så gjorde det så jävla ont att jag höll på att dö. Jag hade dessutom en pinne som stack in i halsen och det hade inte varit nådigt om den hade punkterat pulsådern, vilket ju i sig är ytterst osannolikt. Men tanken dök ju naturligtvis upp då jag trodde det var min sista stund på jorden. Hann reflektera över huruvida jag skulle få leva mitt liv i en buske. Förvandlas till Folkets Hus lilla busk-maskot. Ligga där med ansiktet i jorden och hälsa turister välkomna, önska dom en trevlig föreställning och upplysa om att det kostar 20 kronor att hänga in jackan.
Tänkte på att någon kanske skulle vara snäll att bygga ett litet skjul åt mig. Kanske en liten braskamin. Fixa en liten miniradio och kanske en miniatyr-TV så att jag kunde titta på Bingolotto med alkisarna. Jag kände att, nej, jag tänker inte ge upp. Jag har inte levt mitt liv än! Så jag började resa på mig (naturligtvis medans det spelades Eye of the tiger i bakgrunden) trots att ryggen höll på att gå av och pinnen höll på att komma ut i nacken. Men det tog tid vill jag lova. Efter denna händelse så blev det inge mer buskagehoppning för min del. Bara en liten kisspaus gud vet vart nånstans.
Här är resultatet av mitt stagedive a'la Buske

...och som vanligt så finns det
inte en människa det är mer
synd om än mig på en söndag

(lägg märke till det
fruktansvärda ärret
på min stackars hals)


Nej, jag tror Lasse Berghagen verkligen menade något när han sa "Tacka vet jag logdans". Det måste vara så mycket mildare på något vis, kanske att man ska konvertera till ett liv med logdans istället.
Nu ska jag uppmuntra njurar och lever till ett gott samarbete för jag börjar snart se Pärleporten.

Morgelimorgelimorg


Dammsugarna från helvetet och likstel mat

Ja, intressantare inlägg än följande får man nog leta efter.

Det är så att jag har haft en kamp med båda mina dammsugare i ungefär en timme idag. Fast den ena kan man ju inte kalla dammsugare för den är från TV-shop. Fråga mig inte hur man kan falla för frestelsen att beställa något därifrån, men jag har i alla fall en Swivel Sweeper i min ägo. Den låter lite klatchigare än vad den egentligen är. Det är nämligen så att den består av snurrande borstar som blåser dammet framför sig. Så när man fått ihop några dammbollar på en hög, så måste man antingen böja sig ner och putta in dom eller köra den i cirklar från tio olika håll. Då kanske det blir dammfritt men i nio fall av tio så blir det inte det.

Den andra var en gång i tiden en fin present som jag fick när jag fyllde år för ett tag sen. Jag blev ju så glad eftersom jag redan då gått in i strid med TV-shopens Swivel Sweeper. Men den var måttligt förrädisk, för när jag skulle använda den så slog den ut strömmen i både köket och badrummet. Eftersom jag tänkte att jag hade haft otur med proppen så satte jag i den i ett annat uttag, men då blev det även mörkt i vardagsrummet. Då jag hade bott i en trea för att mitt badrum var fuktskadat så hade jag alltså inget annat alternativ, nyinflyttad på nytt som jag var, än att sitta i mörkret.
Och idag när jag skulle använda den så ramlade den sönder i tre delar. Några delar såsom filtret och nån annan konstig grej var ju redan borta men jag tänkte att det skulle gå ändå. Men det gjorde det inte. Om jag hade använt min egen lungkapacitet, lagt mig ner på golvet och sugit, så hade det med största säkerhet fungerat bättre. Så jag måste köpa mig en ny dammsugare. Helst en självgående, för att slippa röra sig så lite som möjligt. Men den äter väl hunden upp.

   
   Swivel Sweeper          Den galna röda  

Här följer lite bilder tagna från lördagen och framåt

                             
Hemma hos Therece som
inte vill vara med på bild


En himla glad tjej

Down by the riverside

Skål tamejfan vad det blommar

 
              Susannas hund Shaggy
 
                             Bling bling
         
                       Born to be wild


...och inte var det enklare att äta lunch än dammsuga heller...

Idag skulle jag och Martina skulle återigen bege oss till Torsång för att äta tacopaj. Resan dit gick bra då det var Martina som körde, och fram kom vi. Den här gången var det inte ett helt fotbollslag som satte käppar i hjulet för våran lunchdate, men naturligtvis massa annat krångel. Vi beställde och gick och satte oss. Efter lång väntan kommer någon ut med två tallrikar. Jag som höll på att svimma, dö och lämna in , och gjorde mitt bästa för att inte ramla av bänken jag satt på när jag fick se maten. Den ena tallriken gick hon iväg med till ett annat bord, för att sedan ge Martina sin paj och säga glättigt att den andra skulle komma snart. Återigen hann jag ta mig en funderare över vad andra människor menar med "snart". Martina började småäta på sin tallrik, i hopp om att vi skulle få äta tillsammans. Men icke.

Där satt jag och försökte hålla mig levande med min Loranga-dricka. Och väntade. Det gick 20 minuter och Martina upplyste mig om att hennes mat hade blivit kall. Det gick några minuter till och jag kunde inte annat än att traska in och efterlysa min mat. Så där stog jag utanför köket och väntade tills det kom någon med ett huckle på huvudet (bara det gjorde mig rätt hatisk, innan hon ens hade öppnat munnen). Jag påpekade att jag fått vänta på min mat i trekvart, varpå Hucklekvinnan svarade "ahh, men vad har du för nummer då" och himlade lite halvt med ögonen. Jag uppgav numret och hon såg förvirrad ut. "Men då måste det blivit nåt fel, jag börjar med den på en gång!"
Så jag vinglade ut av hunger och satte mig igen. Martina hade tappat lusten att äta och det satt en tant vid bordet bredvid och tuggade med öppen mun samtidigt som hon pratade. Efter en kvart till (hur fan kan det ta sån lång tid att ta ut en paj som står på värmning i ugnen?!) så såg jag hur hucklekvinnan kom utbalanserandes med min tallrik. Och på den så låg det nånting runt, brunt med rött papper under. En dajmkaka. Gud vad glad jag blev. "Ursäkta att det dröjde!" pep hon och ställde ner tallriken. "Ursäkta, men finns det någon möjlighet att jag skulle kunna få mina pengar tillbaka? Min lunch är liksom slut nu och..." Ja, naturligtvis så hade ju jag ingen lunch. Men jag hann inte säga så mycket mer innan hon drog upp överläppen och visade tänderna samtidigt som hon sa att jag fick prata med dom "därinne" om det.

Så där satt jag och åt min paj som inte alls smakade som jag trodde den skulle göra, förmodligen för att min adrenalin nivå var fruktansvärt hög. Vi (eller ja, jag) åt upp och Martina bestämde sig för att gå och gömma sig i bilen medans jag tog ett snack med dom "därinne". Så jag gick och ställde mig utanför köket. Så kom hucklekvinnan och undrade vad jag ville. Jag förklarade återigen att jag ville ha mina pengar tillbaka, och tamejfan så säger hon en gång till... "då får du prata med dom därinne". Då kände jag att det bästa var att bara släppa det och åka hem. Innan jag skulle dra av henne hucklet, slänga det på golvet, hoppa och stampa på det och sedan gå och slå ut kassan och plocka med mig mina sedlar hem. Så jag gjorde Martina sällskap i bilen och vi åkte. I en "nu-har-vi-ätit-tacopaj-som-inte-ens-smakade-som-vi-trodde"-tystnad.

Det som fulländade min dag när jag kom hem och skulle dra upp persiennen var att tråden gick av och gick åt helvete. Det kändes som att det var precis det jag behövde efter detta lunchmissöde.Det är bra att man har sån tur ibland. Är så skönt att få känna på att man lever.

Over and out

Konsten att slå klackarna i taket och sedan ta sig hem

Midsommar i all ära...Alltså gud vilken kväll! Vet inte vart jag ska börja.
Det är egentligen bara en sak som gör det till "gud-vilken-kväll", och det är att jag inte kom hem. Först. Erika som har ett minne som en senildement fjällande guldfisk, glömde förmodligen bort att jag skulle åka med henne hem. Och jag hade varit på Sundéns loge som ligger mitt ute i ingenstans i princip. Gissar på att jag ringde omkring 25 gånger men det slog mig inte förrän idag att hon förmodligen tappat mobilen. Hon brukar kunna göra det, en vild gissning är att hon är inne på sin 19:e mobil eller något sånt. Minns inte hela storyn när hon kissade på sin dåvarande mobil, men den låg i toaletten som jag förstog det. Nästa mobil glömde hon inne på tvättstället på McDonalds. Och stackarn måste alltid betala av på en mobil som ligger ute på en blöt gräsmatta någonstand i länet medans hon köper sin nya.

Gick med Jonas, Christian, Lars och hans tjej som jag inte minns vad hon heter. Men hon såg ut att heta Karin. Det var en halvtimmes promenad längs stora vägen vilket bara var trevligt. I vanliga fall så tycker ju inte jag om att gå längre än vad jag behöver. Gissa om jag blev fascinerad över Jonas tyskpratande. Nog vet jag att han pratar tyska, men jag har aldrig upplevt det live så att säga. Enda gångerna är väl när jag frågat nånting konstigt, typ "vad heter 'mina byxor har spruckit' på tyska?" eller nåt annat IQ-befriat.
När vi kom in fick jag syn på min kusin som jag inte sett på år och dar, och där stog han återigen och stötte på Hanna. Det är bra att släktingar lyssnar på en när man säger nåt i stil med "fan ta dig din jävla snuskhummer om du är där och försöker kladda, då ska jag fan komma och hälsa på dig och fika!" '
Ännu bättre är det ju att man kan ha användning för att hota att man ska komma och fika. För det vore väl nästan det värsta man kan vara med om.
Hursomhelst, direkt tappade jag bort Jonas och Christian. Ångesten idag är väl verkligen inte att leka med. Träffade P-zon och le Daniel, och diverse andra människor man inte sett sen man gick i nian (och i enstaka fall kan jag ärligt säga att tur är väl det). Vi drack väl och hasade oss ner för trapporna till toaletterna, kissade några gånger, gick runt och bufflades med andra fyllkajor och minglade. För det var inte så att vi var utstickande berusade direkt. Men jag måste säga att det sved lite i mina ögon när någon i skinnjacka och liknande mundering på resten av kroppen, ställde sig i ett hörn och drog ner byxorna så långt att man såg hela hans röv. För att kissa. Han gjorde det t o m bredvid toalettingången. Han kan inte ha blivit så himla långvarig i sin kisshörna för det fanns vakter överallt från Harrys där. Stackarna. Dom fick verkligen se så dom klarar sig ett bra tag framöver tror jag.

Blev precis hemskt upprörd då jag har en liten lucköppning från gårdagen med mig själv, och kom precis på att inträdet var 150 spänn. Det klirrar ju skönt i plånboken som endast innehåller kvitton från Hemköp.

När jag hade stått och pillat på mobilen och haft en lång ringa-upp-Erika-och-fråga-vart-fan-hon-tog-vägen-session, kom det en vakt och petade mig i sidan. "Rurururu nu får du gå. Vi stänger nu". Tror han försökte säga "hördu du du" men jag vet inte om jag tyckte det lät så. Kanske att han var så chockad över kompotten av knäppa människor så att han tappat talförmågan. Det är sånt jag aldrig får veta för jag inte frågar.

Ja, som sagt så fick jag väl knalla ut. Jag hade inte gjort det frivilligt tidigare i och med att jag inte ville stå utanför och titta på när alla kollektivkissar i dikena och kastar burkar runtomkring sig. Där utanför träffade jag på en hiphopare som hamnat väldigt fel rent geografiskt. Han hade två kompisar med sig varav en hade fått hugg på ett fruntimmer. Men hon kom faktiskt in i bilden senare än mig. Vilket betyder att jag borde haft sån jävla fet förtur i taxin! Jävla kackerlacka. Förklaring kommer. Dom sa i alla fall att jag fick åka med, och att taxin skulle komma snart. När det gått 35-40 min frågade jag vad som i deras värld är "snart", och att det i min inte handlade om närmare en timme. Då säger den ena till den andra "Ja, faan vad lång tid det tar egentligen" som säger till den tredje "Men haru ens ringt då?" Den tredje plockar upp mobilen och konstaterar att "nejfan, finns inge nummer till taxi i min lista. Göre de i din?" frågar han den andra som sliter upp mobilen i ren frustration på sin inbillningssjuke vän. "Inte min heller, men vafan ring nura! Jag har inga pengar på mobilen." 
Den tredje gör ett försök att ringa taxi men det enda som hände var att han fick höra Fröken Ur-rösten som berättade att han hade för lite pengar för att koppla upp samtalet. Då vinglar den första fram efter att ha varit på en kiss-tur, undrar vad problemet är och dom kommer i samförstånd fram till att han ska ringa taxi. Så det gjorde han, och det skulle ta 40 minuter. Fan, vad jag älskade mitt liv då. Och värre blev det.

När taxin kom så hoppade och skuttade alla av lycka, själv släpade jag mig fram eftersom jag blivit en aning avtrubbad av all väntan. Så alla satte sig i, och tamefan fick ju naturligtvis inte JAG plats eftersom jag satte mig sist. Jag försökte lyfta på låret samtidigt som jag hoppade upp lite och drog igen dörren, (och det här var väl ett av alla tillfällen då jag känner mig fetare än en höggravid elefant i Trivandrum) men den studsade upp igen.
Och dom tidigare så trevliga killarna förvandlades till fräsande, spottande mansgrisar som sa att det minsann inte fick plats och samstämmigt med taxichauffören som röt att det var för många. Gissa vem som fick ta sin lilla väska, tacka för sig och kliva ur? Jajjemen. Det var jag det! Jävla svin.

När jag klev ur taxin så hörde jag ett sorl från omkring 20 personer som skrek, suckade stött, pep "neee-eeej" och "men stackarn! Stackars tjej! Fan vad elakt! Vilka idioter! Men gud vad hemskt!"
Så till min räddning, var det två personer i 35-års åldern som slutade kuckilura när dom fick se mitt lilla missöde. Hon viftade med armarna att jag skulle komma dit, och väl framme fick jag en tröstkram. Ja fy fan vad mycket bättre det blev.
Dom sa att jag fick åka med in till stan och det lovade dom dyrt och heligt. Det var tur att min röv fick åka med i bilen, för hade samma sak hänt en gång till hade jag krypit under logen och byggt mig en egen bostad där. Med parabol och grejer.
 
I alla fall, på vägen in så satt jag och samtalade med taxichauffören om motorbromsning och att koppla ur växeln, när det gällde bränsleförbrukningen. Fråga mig inte varför, det är en neverending obesvarad fråga i mitt liv. Vilket som drar minst. Sen frågade jag lite halvlamt om man kunde dö av alkoholångor. Det tyckte han var så roligt att han fick ett hysteriskt skrattanfall. Men jag fick ju efter hans infall veta att han ägde en Ford Mondeo och med den brukar han växla ur, men att på taxibolaget hade dom fått lära sig att bara släppa på gasen, han hade 2 barn varav den ena nyss börjat på dagis (lyssnade lite förstrött medans jag ångrade att jag ens öppnat munnen) och hans fru jobbade på ett bageri och hon fick ju gå upp så tidigt om morgnarna, han hade ätit smörgåstårta och druckit alldeles för mycket kaffe innan han började jobba och visade mig även hur taxametern fungerade. Aldrig har jag väl blivit gladare att bli avsläppt hemma och att det blir tyst från någon man inte vill lyssna på.

Det halvgamla paret som suttit och fnittrat och varit inne i sin egen rosa kärleksdimma, vaknade till liv, tackade för sällskapet (inte för att jag vet vad jag tillförde med min existens just då) och sa att jag skulle ha det bra. Gissa om jag skulle ha det riktigt bra. Min säng. Ingen kacklande taxichaufför som druckit för mycket kaffe eller kladdande medelåldersmänniskor. Bara sova. Och det gjorde jag så det stog härliga till.

Här kommer lite bilder från gårdagen. Alltid lika spännande att kolla på kort man inte minns att man tagit.
Så tror man att man får skitbra kort fast resultatet visar annorlunda dagen efter. Som här t ex, halva Christian.


Jonas och Christian


Hon som ser ut att heta Karin
och Jonas bror Lars


En katt bland hermelinerna
The one and da only Therece


Här tror jag att Hanna flippar ur för
att hon är trött på mitt fotograferande


Men hon var överlag hääämst glad
(jag också, utan att ta i underkant)


Daniel däremot var inte riktigt lika
speedad, men han vad glad ändåDet är så skönt att det är ett helt år tills nästa gång det blir midsommar.
Men nu är det fortfarande en hel lördag man ska genomlida innan man är på den säkra sidan igen.

Helan går


På semester i Sandviken

Oh, så härligt det är att göra ett kommunbyte!

Har varit och hälsat på min kompis Nanni som tidigare var min granne i porten bredvid. Ända tills hon flyttade tillbaka till denna underbara stad som det inte alls bor konstigt folk i. När jag skulle handla på Konsum Enen som det heter, fick jag uppleva dom underligaste av konstiga människor. Bara när jag stog i kön och skulle betala så blev det helt plötsligt väldigt mörkt. Helt svart. Sen började det ljusna men precis när jag trodde jag skulle få tillbaka både synen och ljuset så var det som att dra igen en dammlucka igen. "Är det DU?!" hör jag någon halvskrika i mitt öra. Sekunden efter upptäckte jag att jag haft en veckotidning framför ögonen, då den här människan stirrade på mig med stora, runda, fascinerade ögon samtidigt som han slängde en blick på tidningen. Och på mig. Tillbaka på tidningen. Han pickade frenetiskt med pekfingret på bilden. "ÄR det du?"

Åh herregud, tänkte jag. Vad ska jag göra? Säga att "jomenvisst, det är jag på omslaget. Syns inte det lång väg? Jag vägde bara 30 kg mindre när kortet togs. Plus att jag efter plåtningen färgat håret rött och låtit bli att borsta tänderna på två veckor så att tandblekningen skulle försvinna!"
 
Till min stora räddning så öppnades det en ny kassa och jag gled det snabbaste jag kunde över dit istället.

Har varit sysselsatt hela tiden när Nanni varit på jobbet med att städa, diska och damma. Det har varit så roligt då mina kvinnliga gener tydligen bara arbetar på högtryck när jag är hemma hos någon annan.
Annars har vi druckit vin och snackat skit, varit på krogen, ätit god lax & tacopaj, klämt några påsar chips och kollat på fotboll. Och jag måste säga att jag skäms över att vara svensk. Många har ju velat ge Skåne tillbaka till Danmark, men jag har som förslag att vi ger Sverige till Sibirien. Det skulle inte vara helt fel. Kan inte förstå varför alla sa "Zlatan" i varannan mening i positiv bemärkelse när dom diskuterade fotboll? När den jäveln bara stog still och trampade som en skottskadad älg. Stackars människor som satsat pengar på honom. Jag såg faktiskt att han småjoggade några gånger faktiskt. Det var väl ingen spelare som var särskilt intresserad över att vara på motståndarlagets planhalva överhuvudtaget. Men så är det väl i Sverige, lagom är ju bäst. Man får inte springa för fort eller svettas för mycket, vem vet vad som kan hända då!

Här följer en liten mix av det ena och det andra


Från promenaden som fick stackars
Nanni att halta efter en lång arbetsdag


Nannis lax med fetaoströra
(gissa om det var gott)


The bar


Mysiga lägenheten


Från våran krogafton på onsdagen


Vi rökte allt vad vi orkade

 
På krogen, lite salongsberusade och runda under fötterna


Sverige dansar med Ryssland
...kanske någon borde ha petat
på honom och berättat vilka som förlorade?


I lekparken på vägen hem
Gissa om jag blev torterad i den här fruktansvärda gungan för att fotografen skulle få ett bra kort. Hur jag än bad snällt eller höjde rösten så ökade farten tills jag studsade nån decimeter upp för att typ tappa mina leggings.
"Men Nanni, är det verkligen nödvändigt att putta på sån fart?!"
"Jaaaa, jag ska bara ta ett bra kort!"
"Alltså du, jag kräks snart!"
"Neeejdå, bara lite till!" Snart får jag ett bra kort!"
"Jag får kväljningar!"
Farten ökade trots mina varningar.
"Nuuuså!" Jag tänkte att gud vad skönt, nu får jag gå av!
"Eller vänta, bara ETT till!"
Efter många om och men så stannade den helvetiska karusellen, jag drog upp byxorna och vi vandrade hem.
Kortet ovan blev dock det bästa. Var det verkligen värt det? Haha.


Angelica Karlsson goes Alice Cooper


Och så kom det fruktade staketet vilket man dock
kan se det inte var några problem med att komma över


...Men det var svårare för vissa...


Väl hemma var vi lite hungriga


Och dagen efter kunde man
hitta spår efter den här äppelpajen


Som vanligt så är det hemskt
synd om mig dagen efter


Men jag blev rätt glad när jag
hittade chokladmousse med kaffesmak

 
       Världens finaste rottis Nova


En gammal tant som matar fåglarna
(visst var det gulligt)


Fiskmåsungen jag riskerade
mitt  liv för att få ett kort på

Det var så att vi blev lite nyfikna på vad det var för nånting på vägen som såg ut som en höna. Den hade liksom ingen stjärt. Därför sprang vi ut för att se om den stackars gråa lilla hönan behövde hjälp. Så fort vi kom ut så började det flyga två måsar rakt ovanför våra huvuden. Helt plötsligt så tvärstannade Nanni och vägrade gå fram, så jag var alltså den som fick sätta livet till. När jag kämpat mig fram och tagit mitt kort så upptäckte vi att måsjävlarna bara var en halvmeter ovanför mitt huvud. Så jag blev så lycklig över att jag hade både synen och mina kroppsdelar i behåll när vi kom in igen.


För att inte glömma ögonskuggan med 77 färger jag fick av Nanni  
=D

Happy midsummer & good luck with the hangover!

Stalked by Mr Bangladesh och samtal med mys-egocentriska män

Ja, jag tror jag krackelerar som bara jag kan.

Sitter här och är mest irriterad över alla konstiga människor vi träffade igår.
Så fort vi hade slagit ner arslet på Rådhusgården kom det två riktigt speedade killar. Dom drog ut varsin stol, satte sig, varpå dom undrade om det var ledigt. Dom var inte ens speedade på någon form av drog, utan på deras egna existens.
Det gick några sekunder efter deras bakvända handling med att sätta sig först och fråga sen, innan dom startade nåt slags säljknep för att lansera den ena.
Herr egocentrisk: "Jag är ju känd jag! Ska representera Dalarna (eller Sverige, i någon form av tävling. Möjligtvis melodifestivalen, lyssnade inte så noga) är inte det ganska tufft?
Herr Jag-är-din-manager: Jaaaa, jag vet att det låter jättekonstigt kanske men det är SANT!  Han har ju typ träffat Linda Bengtzing. (Det var väl vid det här ögonblicket dom väntade på att vi skulle spärra upp ögonen, skrika iiiiiiiiiiih och ifrågasätta om det var sant. Men det gjorde vi inte.)
Herr egocentrisk: Ja, det är sant! Kanske låter sjukt men.
Herr Jag-är-din-manager: (På bredast möjliga dialekt) Men du lär ju sjunga lite!
Herr egocentrisk: Njaaa, jag vet inte... (Kliade sig i huvudet lite nonchalant. Men man kunde se att ögonen lyste för han ville ju så gärna.)
Herr Jag-är-din-manager: Jo, kom igen nu (Spretade med armarna lite sporadiskt för att höja grabbens självförtroende)
Herr egocentrisk: Ah, keeej då. (Började sjunga på nån svensk låt samtidigt som han diggade sig själv så hårt att han svajade med huvudet i takt. Kan ju inte tala för Hanna men själv så ville jag hasa ner under bordet och krypa iväg, helst gå upp i rök också.)
Herr Jag-är-din-manager: Wohooooooooo!

Då kände jag att nej faaan, vad tråkigt att jag måste resa mig och gå och kissa. INTE. Släntrade iväg så fort jag kunde och hoppades på att dom skulle vara långt, långt, borta när jag kom tillbaka. Men tyvärr.
Medan vi lyssnade på långa monologer från bägge parter fick jag syn på att den ena hade en grogg han inte visade att han ägde. Jag tänkte att eftersom nu Hanna förmodligen ska gå och kissa snart kommer jag få stå ut med detta ensam och då behöver jag bedöva mig. FORT. Ingen av dom märkte heller att efter att jag druckit upp drinken, satt och petade tänderna med hans sugrör. För vid det laget så hade den andra fått luft i lungorna och berättade stolt att han jobbade på City Gross (Ännu ett tillfälle då det förväntades att vi skulle spärra upp ögonen, vilket jag nog säkert gjorde av ren utmattning) och blev så glad över att höra sin egen röst att han gnessade ner sig i stolen och lade huvudet lite på sned samtidigt som han pratade. För den rösten hade han ju inte hört på flera sekunder när Linda Bengtzings polare hade nåt slags fyll-kraxigt acapella för sig.
Till slut så började CityGross-gossen skruva lite på sig då hans skönsjungande vän lämnat honom ensam åt sitt öde.
Herr Jag-är-din-manager/Jag-jobbar-faktiskt-på-City-Gross: Neeej, jag ska väl ta och...
Vad bra. Vi med.

Eftersom klockan var typ 12 så var det väl ändå ingen idé att klappra hem. Så jag sökte desperat med blicken efter ett ledigt bord vilket jag inte fann. Men så fick jag syn på en jättejättelång kille jag jobbat med, så jag tog Hanna under armen och bemödade mig att sätta mig ner. Gissar på att vi satt och diskuterade personalstyrkan eller några andra livsexistensiella frågor. Då fick jag se att det satt någonting med en palestinasjal och stirrade. Då fick det fanimej räcka. Tänkte först att det var ett gyllene tillfälle att plocka fram "Lastbilschaufför-looken", men det blev inte så. Istället gick vi till McDonalds men det var bara att vända på klacken för där var det överfullt.
Hanna gav upp och stampade hem. Men jag ville minsann ha Sibyllamat istället så jag rörde mig inte i samma riktning. När jag för säkert andra gången fick se kön där surrenderade jag också och började gå hemåt.
Vid Åhléns så kom det fram en späd liten indier som var 1,5 meter med glasögon.
Mr Bangladesh: - Whad ar you doing?
Jag: - What does it look like?
Mr Bangladesh: I donno. Standing?
Jag: No, walking. Good bye!
Mr Bangladesh: I live der too.
Jag: WTF, you don't even know where I live.
Mr Bangladesh: No. That's troo.
Jag: So if you excuse me, I have to go. Really.
Mr Bangladesh: Ah ok. (Med en suck. I samma andetag han sa "ok" så halkade glasögonen ner på näsan, medans han stog och pillade på ett blad från en buske. Funderade över vad jag har gjort för fel som får konstigt folk efter mig. Det är som att jag skulle vara utrustad med en "kom-till-mig-alla-knäppgökar-för-här-är-jag"-magnet. Jag började röra mig en aning raskare i ren frustration över att han var fruktansvärt dryg med sina 65 frågor med tillhörande ointressanta berättelser om att han studerade i Sverige. No shit? Trodde bara du hade gått vilse när du skulle bestiga berget Nanga Parbat.)
Mr Bangladesh: So wadda you doing?
Jag: NOTHING!
Kände att jag behövde beklaga mig för någon över situationen, eftersom jag ofrivilligt höll på att lära känna en studerande indier med glasögon och tusen frågor. Så jag ringde Martina. Gissa vad den underbara människan gjorde? Ringde Tobbe som fixade så att det kom en grön volvo med mycket trevliga killar i som skjutsade mig några hundra meter hem. Har fortfarande inte stängt munnen efter att ha gapat av förvåning. Det finns änglar!
Här är en.Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen. Ni vet från den tidpunkten på en lördag när allt är som roligast.

 
Bättre blir det inte, vilken härlig symbios som uppstår mellan dessa ting

Hanna är inte störd, det är bara som man kan tolka bilden

Nu är den där igen. Annika Andersson från Time Out-minen

Hanna hittade en av mina sjalar som var bra att ha på huvudet

Jag och min ryska väninna från Leninggrad
 
Tack Gud för du skonade oss från regn!
   
Många barn blir det
 
Är så lätt att bli exalterad

...så exalterad att man nästan råkar slicka på nåt man inte vet vad det är

Hanna när hon säger åt mig att sluta vara där och ratta på volymen. Rött kort fick jag dessutom

Jag vet dock inte om jag stödjer dagen efter!

Chachacha


Den oidentifierbara känslan

....när man vaknar med sås på näsan och undrar varför. Den är skön. Jag ska aldrig mer dricka igen.

Inte lätt att försöka vara kvinnaTjipp och hajk! Skepp och hoj?... Skepp och tjipp? Hajk och hoj?

Känns i och för sig mindre viktigt vad Bengt Alsterlind brukade säga på sommarlovsprogrammet Hajk. Kommer dock ihåg att han för riktigt längesen kom in i studion barfota och sluddrade den klassiska öppningsfrasen varpå alla människor i studion började överlägga hur dom skulle få ut honom därifrån fortast möjligt. Jag gissar på att dom lät honom göra sina mackor med ägg på, som han gjort i pepparkaksformar. Riktigt klämkäckt, Bengt. Det är nog inte bara jag som lider av att ha blivit psykiskt ärrad av HAJK.

  

Ikväll ska jag och P-zon till Rådhusgården. Först hade vi en konferens angående om huruvida vi skulle gå till regementet eller ej. Det är inte så att vi har byggt en trupp med massförstörelsevapen vi tänkt pröva, utan det var mer en konsert det handlade om. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Skulle vara nån slags rock-kväll där. Sabaton skulle spela. Inte förrän igår fick jag reda på vilka dom var. Hör det till allmänbildningen att veta om lokala band? Mindre viktigt. Hursomhelst, när jag fick höra att inträdet med nästan största säkerthet skulle ligga på 250 spänn så blev det en smärre omstrukturering av våran lördagsafton. Så nu kommer vi alltså klappra bort dit och sätta oss 1 dm ifrån en värmelampa och mumifiera oss i filtar. Det värsta är att när man domnat bort tillräckligt mycket av kylan, så kan det vara svårt att känna värmen. Så om jag imorgon ser ut som ett brännskadeoffer med blåsor över hela kroppen så vet jag enligt ovanstående teori varifrån det kommer.

 

Igår var jag hos Hanna och skulle spela Wii. Det var det själva inbjudan gick ut på, och kanske ta en grogg eller två. Men när vi har som mål att festa "lite" så brukar det sluta med nåt slags högljutt allsångsbattle på balkongen. Men trots att Hanna kröp bakom TV:n, knackade, drog, suckade ljudligt och irriterade sig på att TV skärmen bara blev blå, så kom inte rätt kanal fram. Men vi lyckades ju umgås ändå. Och medan jag lämnade rummet så pyntade hon Rico.She officially pimped my dawg!

  

Och denna vackra kreation gav jag bort till Hanna. Min 8 år gamla,
trasiga rislampa från IKEA. Jag dog litegrann inombords.
Så jag hoppas hon blev glad.

Orka vara kvinna!

På tal om ingenting så har jag kommit underfund med att det måste blivit nåt fel på mitt DNA och celler, då jag är övertygad om att jag borde blivit kille. Förväxlad på BB? Den risken är ju ändå minimal eftersom jag såg ut som en miniatyrkopia av min pappa tills jag blev runt 15. Men. Det finns inte en enda sak jag gör som är kvinnlig.
Slänger i mig maten och har inte alls något bra inövat bordsskick. Är det folk jag inte känner runtomkring, som t ex på en resturang, sitter jag kanske inte med armbågarna på bordet och slevar med gaffeln.
Är emellanåt fruktansvärt slarvig och likgiltig, (ända till min ensamma kvinnliga cell säger ifrån och jag blir pedant för ett ögonblick). Jag kan låta en mjölk stå i kylskåpet tills den blir forskningsämne. Jag är riktigt dålig på att leta efter saker, kopplar inte alltid att saker kan finnas bakom eller under. Tycker sånt är jättesvårt. Har svårt för att slänga saker. Eller så är det så att jag bara är för lat, har inte kommit fram till vilket än. Har jag gjort nåt fel och någon är sur på mig, så förstår jag i 10 fall av 10 inte vad som kan vara problemet. Det händer dock inte så ofta. Jag kan spendera en hel dag i sängen. Kolla på tv, film och äta där. Färdiga rätter som blir klara på några minuter i micron. Bekvämt. Nånting säger mig att tjejer ska sätta sig vid ett dukat matbord med hemlagad mat. Storhandla är kvinnogöra och därför ingenting för mig. Bättre att åka till affären varje dag för att glömma vad man skulle dit och köpa. Tvätta brukar jag lyckas göra, då jag samlat på mig 7-8 fulla IKEA kassar. Är inte intresserad av mode och kläder. Önskar jag vore. Men det känns som skitsamma vad dom trådsmala anorexiafallen med bulimi i Paris har på sig på catwalken, och jag bryr mig inte ofantligt mycket i vad andra har på sig. Men ser man däremot ut som min Bambi Martina så kan man verkligen bära upp snygga kläder.  Vissa kan vara lyckligt lottade!

Jag föredrar oftast öl före söta saker i fina flaskor. Har aldrig förstått mig på det där med cider och drinkar egentligen. Och det nästan tydligaste tecknet av allt på min icke-kvinnlighet, är att jag t o m på krogen kan sitta jättebrett med benen och hänga med armbågarna på knäna och se allmänt sliten och utarbetad ut. Som en annan lastbilschaufför. Har egentligen feta problem med att gå i klackskor, men det brukar gå bättre när alkoholen kommit ut i blodomloppet. Helst skulle jag gå i ett par Graningestövlar på krogen. Säkrast när styrfarten minskar ju fler öl man fått i sig.
Har inga problem att gå och pissa på herrarnas, det är bara att lyfta på klänningen och gå på tårna så man inte plaskar runt i urin. Sen undvika att luta sig mot en vägg för det kan det också finnas spår av det. Måste ju dock säga att jag väljer ju naturligtvis damernas, om kön inte består av 23 kissnödiga högljudda, parfymstinkande, fnittrande, fotograferande tjejer varav ca 10% av dessa har mens och måste gå in var för sig vilket gör att det tar tredubbelt så lång tid.Jag må se kvinnlig ut, men under ytan döljer det sig en karl i kvinnokläder.
En man som vill vara med en tjej som är som en man är förmodligen bög.
Så vad kan mina chanser vara att bli gift?
Det är bara att multiplicera åldern med åren jag kommer vara singel utan att ens föra en konversation längre än 30 sekunder med en kille.
Dividera det på 35 som är genomsnittet på hur länge jag kommer att få leva ensam.
Addera 60 som är medelåldern för mig med min livsstil.
Kommer alltså enligt min teori att ha en möjlighet att gifta mig vid 82 års ålder. Om jag ens lever så länge. Det kan man ju nästan överväga att låta bli, kan ju vara väldigt onödigt att gå och kära ner sig när man snart ska stelna till och dra vidare. Se ljuset, kasta in handduken, falla ifrån. Det enda positiva med att träffa en livskamrat på äldre dar är om man behöver ta sig ner på stan med rullatorn och man vill ha någon som går före och sandar.

Så nej, jag har det nog bäst solo tills jag dragit på mig åderbråck, gallsten, diverse höftoperationer och KOL.
Vore ju inte så charmigt att behöva dela såna förlägenheter med någon annan.

Diddelidoo


I'm a rolling tree

... som Hanna först trodde att låten hette, fast den i själva verket heter Amarula tree. Hursomhelst, det är ungefär så jag känner mig. Som en flera ton tung ek som rullar ner för en förbannat brant backe. Vet inte riktigt hur man ska få bukt med den känslan?
Dagen har fortlöpt som alla andra dagar, med innehållsrika och mindre anmärkningsvärda händelser. Det som var minnesvärt var att jag och Martina åkte till Torsång för att äta Tacopaj. Hela min dag var totalt otursfylld och började med att när jag skulle in på macken för att köpa cigg så fastnade jag i ratten. Ja, i ratten. Satt fast i vad som kändes som en evighet. Skulle bara böja mig in i bilen för att ta ur bilnyckeln och då försökte jag smidigt ta en genväg med handen istället för att behöva sätta mig ner. Men som man alltid hört, så finns det inga genvägar, bara senvägar. Och jag måste säga att det kändes som en riktig senväg, när jag hann undra hur många som egentligen bevittnade mitt lilla missöde samtidigt som jag kämpade från att komma loss ur rattens käftar.

Nästa otursgrej som jag kan minnas (det hände såna små detaljer att jag förmodligen förträngt hälften) var att vi stannade vid järnvägsövergången på väg mot Torsång då bommen gick ner. Framför stog en liten blå bil sen var det någon bil bakom oss. Då fick jag för mig att jag inte kunde ha benen raka ner till pedalerna, så jag skulle ändra sätet under mina ben. Vet inte hur jag lyckades, men jag fick in handen genom ratten en andra gång och kom åt tutan. Bilisterna runtomkring måste trott att jag var en halvt neurotisk kvinna med en hel massa roadrage.

När vi kom fram, hade parkerat och var på väg in så mötte vi ett helt jävla fotbollslag med 6-7 åriga ungar, som alla hann in före. Vi fick dock beställa på en gång eftersom dom rusade in efter korv och makaroner i matsalen. Det bokstavligt talat kryllade av skrikande, halvstöddiga små barn och vi gick ut på altanen för att sätta oss. När vi väl satt oss tillrätta kände vi hur moder Jord tog ut sin vrede i vinden, och glas och servetter var på väg att flyga iväg. Där satt vi och höll krampaktigt i våra tillhörigheter medans håret blåste in i ögon, näsa och hals. Till slut så kände vi att vi inte pallade mer stormstyrka, så vi gick in för att försöka få en plats. Vi blev serverade pajerna och när jag tog mig en titt på min så var den lika svart som Stevie Wonders arsle, och jag blev såklart väldigt skeptisk. Jag tänkte dock mitt uppe i allt ropande, fnittrande, flaxande och den allmänt kaotiska tillvaron runtomkring, att det fick duga. För jag orkade verkligen inte göra något åt saken.

Så där satt vi, chockade, paralyserade och i ett komatillstånd, och försökte höra våra egna tankar. Eftersom det var omöjligt så satt vi därför där i tystnad och petade i oss maten. Efter en stund så upptäckte Martina att vid bordet mittemot, så satt det en unge med ögon stora som en höglandskossa och stirrade allt vad hon orkade. Vi satt och konfererade lite över vad det var som kunde vara så uppseendeväckande. Martina gav henne ett tillgjort ironiskt leende, men det hjälpte inte längre än ungefär 10 sekunder innan ungfan började glo igen. Så jag gav henne "vad-är-problemet"-blicken, men även det utan resultat. Till råga på allt så satt det tre britter bredvid och diskuterade gud vet vad, också övernaturligt högljutt. Dom stackarna försökte säkert bara överrösta dom ouppfostrade högljudda svenska fotbollsbarnen som lämnade makaronspår och saftmuggar efter sig på hela stället.

När vi väl fått i oss maten efter denna traumatiska upplevelse och efter att vi dragit på oss diverse spänningsvärk i nacke-axlar-rygg och i mitt fall även vader, så började förstås alla 60 ungar att glida ut därifrån. Så den ro man gärna hade velat ha medans man åt infann sig precis när man var färdig. Väldigt lyckat.
Efter en het och blåsig resa hem så skulle Martina in en sväng på nya Gina Tricot. Tänkte jag kunde följa med en sväng utan att göra något större väsen av mig, och utan att köpa någonting. Det slutade med att jag handlat diverse onödiga plagg som när jag kom hem i vilket fall var för små eller bara satt oerhört underligt.

Så jag sitter nu och njuter av att jag genomlidit ännu en smärtfull och otursfylld dag. Tur att ingen dag är den andra lik. Fast i mitt fall skulle det inte förvåna mig.

Adiós

Last kiss

Where, oh where, can my baby be?
The Lord took her away from me
She's gone to heaven, so I've got to be good,
so I can see my baby when I leave this world

We were out on a date in my daddys car,
we hadn't driven very far,
There in the road, straight ahead,
 a car was stalled, the engine was dead

I couldn't stop, so I swerved to the right
l'll never forget the sound that night,
The screamin' tires, the bustin' glass,
the painful scream that I heard last

Oh where, oh where, can my baby be?
The lord took her away from me,
She's gone to heaven, so I' ve got to be good
so I can see my baby when I leave this world

When I woke up the rain was poorin' down,
 there were people standin' all around
Something warm flowing through my eyes
but somehow I found my baby that night

I lifted her head, she looked at me and said
hold me darling, just a little while
held her close, I kissed her our last kiss
I found the love that I knew I had missed

Well now shes gone, even though I hold her tight,
 I lost my love, my life, that night

Pearl Jam - Last kiss

Någon som är speciell för mig har fått mig att börja lyssna på den här låten så att öronen nästan krackelerar. Så himla fin. Får en att tänka på att man ska vara rädd om det man har, innan ögonblicken tar slut och allt försvinner ifrån en.
Ibland gör man saker man får ångra, kanske är det för att man ska lära av sina misstag. För misstag kommer man göra hela livet, bara det att de kanske blir färre om man lär sig av dom... vissa saker vill man få ogjorda och andra önskar man att man genomförde. Alla val man gör bildar framtiden. Så det gäller bara att forma den till vad man vill ha.

Helgen som nu gått har varit extraordinärt surrealistisk på många sätt. Fast på ett bra sätt. Från ingenstans dök Therece upp, som jag jobbade med för ett år sen. Gick och tittade på hennes lägenhet som var sjukt mysig. Efter det satt vi hos mig och lyssnade på Great big sea som fick upp stämningen en hel del :) efter det gick vi till Therece vän Anki som bor på Gruvgatan. Trevligt fruntimmer det också. Första parkett är det ju också om man tycker det är kul att iaktta alla yngel som nyss fått körkort och bränner däck upp till Gruvrondellen.
Efter det blev det Harrys, som är samma gamla vanliga. Jämt. När man är helt nykter kan man inte för sitt liv förstå vad man ska dit och göra, men det ändras ju förstås så fort alkoholen gått ut i blodet. Alltid samma folk, det är som en stor familj där alla sett varandra men inte bryr sig särskilt mycket. Det är inte så att man lägger någon notis om folket som är där. Det man dock märker är när någon ny utomstående försöker tränga sig in i kärnfamiljen Harrys. Och då är det med största sannolikhet någons avlägsna kusin från Södra Sverige.Therece ser ut att ha problem med något av sin utstyrsel

Hursomhelst, nu kallar sängen och imorgon blir det att träffa Milla en sväng och få en uppdatering på hennes evighetslånga utlandsresa, hela 2 veckor. Och här hemma har tiden bokstavligen stannat.
Dagens positiva händelse är att jag lärt mig spela Jeff Buckley's Hallelujah på gitarr. Som det kliat i fingrarna för att jag
velat kunna spela den låten. Förutom Leonard Cohen och Buckley's version finns det en hel uppsjö med andra amatör covers. Hittade på en som skiljde sig lite från mängden, Allison Crowe heter bruden som framför den.Chao

I'll be missing you

Every step I take, every move I make
every single day, every time I pray
I'll be missing you
Thinkin of the days, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you


Tack

"Tack för allt du gett mig, all den kärlek som jag fått
för att du alltid tänkt med hjärtat i både stort och smått
Alltför ofta har jag glömt visa hur mycket jag älskar dig
så tack för all den ömhet som du alltid visat mig"

                              ♥

                                  ♥

                


RSS 2.0