Soppåsekontrollanter, lortiga baktankar & några Dagens

Tiddelidoo!

Då sitter man här och gnuggar arslet på soffan fast solen skiner och fåglarna är tysta. Har precis skickat ut helgens sopor ut i trapphuset för det vanliga testet; se hur länge dom får stå bredvid dörren innan någon (jag har mina misstankar om vem och hennes skrapande rökhosta hörs i detta nu genom väggarna) demonstrativt puttar påsen så den står mitt framför dörren när man ska öppna. När jag kommer på vem den skyldige Soppåsekontrollanten är så ska jag bära ut alla möbler och ställa framför dennes dörr. Då kan jag sitta här i total misär utan möblemang men med ett litet trangiakök och sniffa lim i en plastpåse, allt för att överraska denne när han/hon tänkt lämna hemmet.

Jag och mina kära stjärnsystrar diskuterade en dag att allt man gör, gör man instinktivt för att få till det. Ja ni vet, 1+1=2, ligga, dunka bäver, doppa fläskfilén i marinaden, parkera bussen i garaget osv. Spelar ingen roll om man vet om det eller inte för undermedvetet så är det väl ändå fortplantning som är hela poängen med det hela. Själv tycker jag att det går lika bra med selleri som Werner & Werner en gång sa.

Så om man har en karl hemma som inte diskar och slänger strumporna i mjölkglas och på andra underliga ställen så kan man utgå från att han inte vill helt enkelt. För det är ju så att hanarna ska försöka imponera på honorna för att vidare kunna lägga korven i brödet så att säga. Och den som inte vill imponera på sin hona, har alltså inget större intresse av att befrukta henne heller. Då kan man dra slutsatsen att det är nåt fel på honom, och istället för att inleda något slags polygamiförhållande så är mitt tips att både han och hans fem år gamla slitna tandborste som ser ut som en överblommad maskros ska ut fortast möjligt. Men man ska väl inte dra alla män över en kam, det finns säkert dom som gärna vill men inte orkar för att humle, jäst och malt i kombination med svettiga män som springer efter en boll tagit överhanden över deras självbevarelsedrift. Hur det kan gå.

Dagens skador (ny!) :

• Baksug i för liten diskhandske - smärre blodstockning

• Huvud i skåpdörrskant

• Klämd handflata (där man förlänger dammsugarröret)

• Skärsår på ölburksöppning


Dagens lukt i trapphuset: Kålsoppa
Dagens ord: Hypokondriker
Dagens människa (ny!) : Thorsten Flinck & Per Moberg kvalar in på delad plats (dom är ju bröder det ser ju jag, åtminstone ser dom för det mesta lika ohygieniska ut)

 

Dagens stryktipsrad (ny!) : Etta etta kryss etta två två kryss etta kryss kryss kryss två etta
Dagens namn (ny!) : Hamid
(med H:et hårt uttalat som "ch" i "charlottenlök")
Dagens personliga manifestation (ny!) :

Anderssons Städ & Puts
(inkompetenta människor som inte ens kan städa ett trapphus utan att dunka moppen i ledstängerna så det skramlar och smäller så det hörs ända bort till Rumänien. Och detta naturligtvis så tidigt att solen knappt hunnit gå upp. Nästa gång kommer jag inte att bry mig om om jag så inte har en tråd på kroppen, jag kommer gå raka vägen ut och knäcka det jävla moppskaftet på mitten och eventuellt passa på att bryta nacken på den som hasar runt med den).

Dagens enäggstvillingar (ny!) : Påven Benedictus XVI & Yoda i Star Wars
(Dom är väl ungefär lika gamla vid fototillfället, för att tippa på ungefär 208 år, plus att dom klär sig i snarlika kläder. Designer: Stevie Wonder?)

 

Mullimuck


Kommentarer
Postat av: Anonym

fy fan ellie jag skrattar ihjäl mig i min misär här. haha du är för rolig. sa jag att jag lider av svår magsjuka btw

2009-02-09 @ 19:41:23
Postat av: Ellie

Ja sötnöt jag tycker väldigt synd om dig. Det var ju ändå tur i oturen att du inte var med i lördags, men jättetråkigt =( nästa helg kanske vi ska köra hårt om du är frisk. Puss

2009-02-09 @ 20:42:09
Postat av: sälja bullar

mm men de finns väl en till låt ? Som går typ a long long time ago, hello thats me eller nått. Annars kanske jag är ute o åker moppe på en genväg över en bro och glider omkull :p ska på två intervjuer på torsdag :D är du förresten intresserad av att ha "homeparty/smink kväll ? Kanske ska börja sälja för mary kay. Och nej jag tror inte lucas ätit småspik inte än iaf han når inte dit :p

2009-02-10 @ 17:07:33
Postat av: Anonym

Heeeej Ellie:)smyger in o säger att jag o Angelica skaffat en blogg:)

kram/helena

2009-02-18 @ 16:23:29
URL: http://aquaofvitae.blogg.se/
Postat av: milla

2009-02-19 @ 19:12:05
URL: http://anacervilla.blogg.se/?tmp=19191001
Postat av: Nanni

hahaah! Skrattar jag ofta eller OFTA när jag är in och läser din blogg?! :-P

2009-02-20 @ 14:00:27
URL: http://aquaofvitae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0