Att ta seden dit man kommer...

...skulle passa så ypperligt bra att följa nu tycker jag!

För några dagar sen så bevittnade jag en öppen hissdörr på min våning. Jag hade varit och storhandlat vilket innebar omkring 70 kilos matkassar, nåt som gjorde att jag inte kände mig så pigg på att gå upp för trapporna. Men det fick jag lov att göra ändå. För när jag kom upp på våning 6 kunde jag minsann se en öppen lägenhetsdörr och typ 15 utlänningar som skrek, tjoade och kacklade med varandra. Jag tror det är så dom kommunicerar, dom pratar nog inte ens egentligen utan mest gör konstiga ljud och läser av varandra med händer i luften och flaxande armar. Hur som helst, jag gjorde mitt bästa för att ge flockledaren en blick som skulle få honom att förstå att dom fan skulle stänga hissdörren efter sig. För inte höll dom ens på att flytta grejer, utan där stog dom i hallen. Och lät illa. Jag har inte planerat att få nästintill exploderande åderbråck, ryggskott och diverse utmattningssyndrom för att dom ska ha en sammankomst med en ljudnivå utan dess like och dessutom blockera mitt färdmedel för att ta mig uppåt. Nej fyfan.

Det hade gått några dagar och jag hade nästan börjat glömma hissincidenten. Men så imorse, (observera gärna att det idag har varit SÖNDAG) så hörde jag en svagt knackande i väggen borta vid soffan. Jag hoppades vid gud och hann säkert med att slänga iväg en bön åt Allah på arabiska också, att det skulle sluta. Och jag tänkte att det var värst vad jag hade blivit bönhörd för det blev tyst. I 4 sekunder ungefär. Sen började det om på nytt fast nu knackades det hårdare. Jag tryckte in öronpropparna så dom förmodligen snuddade hjärnsubstansen, drog täcket över huvudet och fick istället svårt att andas. Jag kände humöret börja gå åt helvete, och det skulle snart väggen mellan mig och min kära heminredningsturk också göra. Tänk om jag hade haft en ångvält, vad glad jag hade varit. Då hade han minsann inte haft nån vägg att spika i. Det blev tyst i några sekunder innan han tog nya krafter, och jag började fundera om han fått den där hammaren till leksak i present.

Att ta seden dit man kommer är väl nåt man alltid sagt, och som alltid fungerat. Dom som är så högljudda av naturen måste kunna tona ner lufttrycket i lungorna och anpassa sig till lagoma Sverige. För här ska man faktiskt prata lagom högt, och spika i väggar i en lagom tid och lagom hårt. Det betyder inte klockan åtta en söndag. För då är det krig och jag har en baslåda samt en ostämd gitarr. Sen kan vi tävla om vem som kan störa mest. Föredrar han att sluta knacka i väggen eller lyssna på Den stora dagen med Vikingarna från 7-22? Det ska bli intressant. Och om någon kommer på nån mer psykande låt, hör gärna av er.

Att notera är att jag inte är varken nazist, rasist, folkpartist, florist, narcisist, mopedist eller hygienist.
Jag vill bara sova i lugn och ro på min alldeles egna bakfylledag.

Lite bilder från gårdagen och besöket hos Nanni

Fröken Tangstad har utvecklat en fotogenik utan dess like

Det är så roligt att kissa att vi nästan skrattar oss harmynta

I princip det enda Sandviken består av;
pizzerior och begravningsbyråer.
Om man blir förgiftad?

Jag solade solarium
med skinnjackan på
och det var inte helt
överraskande olidligt varmt

Kleptoman som man är, var
det nära att jag monterade ner
denna och stoppade innanför jackan

Fina Nova bland lite löv

Rico och 7643 st löv

Har man trosorna på
sig hem, är det säkert
att sätta fast nycklarna där!




Skål tamejfan!


Kommentarer
Postat av: Nanni

shit det har jag aldrig tänkt på! Tänk om trosornaa försvinner någonstans på vägen?! hahahah!

2008-09-29 @ 23:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0