Fortplantningsföreställningar, mångfasetterade träffar & fräcka haffningar

Hej vad det går

Första dagen på utbildningen och jag har redan lyckats säga massa omotiverade saker. För att ta ett exempel så började jag prata med en tjej som frågade om jag hade barn, varpå jag sa att "nej, har inte ens hunnit fått tag på någon karl". (Precis som att man försöker sätta sig på var och varannan person av det manliga könet för att sedan handfängsla och placera dom i en mörk källare. Bra Ellie, inte alls ett underligt intryck). Först tänkte jag svara: "med den här kroppshyddan är det väl uppåt en tio-tolv stycken" men sen lyckades jag vara tyst. Då sa hon att det kan gå rätt fort att bilda familj osv för det hade det gjort för henne, och jag svarade på omedvetet jättebred dialekt "jaa, dä bara smäller väl till dä".

Undrar hur stor risk det är att drabbas av en ovanlig sjukdom över natten så man blir sängliggande. Eller om någon kan komma på ett botemedel mot hurtighet, breda uttal och för hög dos jävlaranamma. Känns inte som att dessa saker är något jag är i så stort behov av när det gäller att försöka socialisera med nya människor. Kan ju lika gärna sätta på mig den där fleecejackan och Graninestövlarna jag så länge funderat på. Kanske att jag vid tillfälle ska berätta för alla att jag inte är en 80-åring utklädd till 23, för nåt annat lär dom ju inte tro om det ska fortsätta såhär.

Återkommer med vidare information under morgondagen om hur många människor jag lyckats skrämma iväg eller försatt i chocktillstånd.

Schouu nycklar, skynda skynda, dä här ä Fott Bojjaard


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0