Konsten att vara icke-karismatisk utan kosmetika, nudelkok & skippandet av kostym

Hola


Resturang Järnets kulinariska ala carte-meny har idag bestått av nudlar med räksmak. Igår var jag lite fri av mig och åt med biffsmak och dagen innan med svamp. Har kommit på att detta är någonting som jag är relativt duktig på att laga till och det orsakar varken eldsvådor eller förkolnade och rykande matbitar. Sen kan man ju diskutera hur frestande det egentligen är att äta någonting som ser ut som spolmask. När det är innan löning tycker i alla fall jag att det är roligt och väldigt givande att leva på svältgränsen för då blir man så glad när man den 25:e har råd att byta ut nudlarna mot makaroner och kanske till och med lyxa till det med en korvskiva.

Det stundar ju för Halloween (det man en gång i tiden bara kallade Alla helgona) och jag hade tänkt att klä ut mig till mig själv vilket inte lär bli allt för svårt. För min del skulle det kännas lite genant om jag försökte klä ut mig till häxa eller något åt det hållet för jag skulle bara se ut som ett åkerspöke vilket jag lyckas ganska bra med i veckorna ändå.

På tal om att se sliten ut och som att man gett upp allt hopp om livet så skulle ni karlar bara veta hur kvinnor egentligen ser ut bakom kulisserna och utan smink. Det finns en liten skara flickor som är naturligt söta men dit hör i alla fall inte jag. Själv ser man ut som en grisrosa albino med samma utstrålning som en påse nötter vilket kanske i sig kan vara en merit. Mina kära vänner brukar ibland säga "undrar hur du skulle se ut om du vore kille" och svaret är ganska enkelt; som jag gör när jag inte fjollat runt med massa smink.




En gång i tiden kunde jag inte ens springa det snabbaste jag kunde ut med soporna utan att ha böjt till ögonfransarna och bearbetat dom med ett par lager mascara men när man blivit gammal och rynkig så når man en punkt när man inte riktigt bryr sig och inser att det inte går att göra nåt åt varesig tyngdlag eller g-kraft.

Håll till godo med den första och enda bilden som någonsin blivit publicerad på en osminkad Westbergska och korsteckna för att det alltid kommer finnas kosmetika. Förutom att det har blivit lite av en hobby att visa min fulaste sida så är det även i studiesyfte. Eftersom livet ändå börjar barka utför med start ca 22 år efter födsel, så gör det ingenting om man hjälper det på traven. (Och även om man kan tro att håret är fett så är det för att jag duschat, något jag brukar kunna slå på stort att göra till påsk, jul och midsommar med respekt för mina medmänniskor).




Barapparapparappa


Kommentarer
Postat av: teres

Tycker du ser charmigt naturlig ut...

2009-11-03 @ 00:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0