Pattskvalp, pilatesbollar och barnvagnsputtning

Tjosan

Här ligger jag och letar rester i tandställningen och kliar mig i röven, sånt som söndagar är till för. Igår blev det Etage med brudarna, något som var ganska oväntat för att vara jag. Jag har undvikit stället efter att ha blivit kallad gammal av en 19-åring. Då kändes det som att det haket inte var mitt forum och jag har sagt att om man vill få mig dit så måste man släpa min livlösa kropp och slanga i mig den starkaste spriten men det gick som sagt smärtfritt. Inga juckande turkar med byxorna nerstoppade i strumporna och inga tjejer som spärrar upp ögonen och ser ut att svimma för att man säger att man är tre år äldre. Jag och Paulsson fick en Cosmopolitan av min förra arbetskamrat Johan som även är min ghettogranne och den drack jag medans tårarna sprutade. Nästan i alla fall, det är ju inte så att man någonsin blivit bjuden på någonting på krogen. Fast vid närmare eftertanke så fick jag en gång en lakrits shot som färgade mina genomskinliga gummisnoddar till tandställningen bruna. Den söndagen när jag kämpat mig upp ur sängen och råkade gå förbi spegeln var det bara att hasa tillbaka och dra täcket över huvudet.

På tal om tandställning så hade jag ju kunnat få så många roliga saker istället för dom pengarna. Som ett par nya pattar t ex, det är ju tydligen något man som tjej inte får missa dessa dagar. Men med tankens kraft skulle det säkert lika bra att svälja två påsar koksalt, luta sig framåt och hoppas att dom ramlar ner. Nog känns det väl bättre på ålderns höst att ha tuttar man måste rulla ihop innan man lägger dom i bh:n. Då märks det ju att man nött ut dom menar jag. Kan tänka mig att det kan se underligt ut om Greta, 94 ser ut som ett uttorkat russin hel och hållen men trots det har två fasta gummibollar ovanför bröstkorgen. På tal om Greta 94, bollar och att hålla sig i form så är steget inte långt till pilatesbollar som man börjat använda sig så flitigt av. Jag var på gymmet en gång och såg en gammal kärring som låg och rullade runt på en sån där och försökte hålla balansen tills hon blev blå i ansiktet. Jag ställde mig och iakttog henne ett tag, i väntan på att det skulle smälla till och bollen orsaka en hjärtinfarkt men det inträffade aldrig.



Det lustigaste som finns att skåda inom träning måste vara dessa föräldrar som är ute och springer med barnvagnen i ett försök att kombinera fettförbränning och friskluftsintag å barnets vägnar. Det får mig att undra att om dom nu har så bråttom, hur hann dom med att skaffa en unge? I och för sig så är det ju en bra undanflykt om man inte vill ha barn, att se till att vara så upptagen att karln inte hinner dit och peta in sin pinne i brasan. Fast det är väl kanske inte genom brasan man blir gravid. Det där med sport och samlevnad är verkligen inte min grej, jag som inte ens vet vad som händer när man får mens. Att det skvätter till lite är allt jag behöver veta, resten anser jag vara onödig information som ett barn i puberteten inte ens ska behöva få förklarat för sig. Nog finns det roligare saker att prata om än hur ägget vandrar sin väg genom äggledaren. Annars har man nog inte mycket gemensamt med sin unge och då kan man ju fundera över om det ens är ens egen avkomma. Men med uteslutningsmetoden så borde det inte hunnit vara mer än en man som är skyldig. Man får se till att inte ha för mycket ledig tid, det kan lätt bli trassligt då.



Hoppetihopp

Kommentarer
Postat av: Jalle

Ät mer blodpudding!

2009-05-20 @ 21:31:44
Postat av: Ellie



Om det funkar för att få fastare bröst så är det ju värt att prova! Om det var det du syftade på..

2009-05-21 @ 14:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0