Konstellationen att kosackera och de äktenskapliga krusedullerna med kvinnfolk

God afton

Det var ju det där med att inte lysa med sin frånvaro lika mycket som bröderna Herreys, men jag har varit upptagen med att dressera mina silverfiskar så att jag kan åka runt på turné, exempelvis i Ryssland. Där skulle nog publiken bli mäkta imponerade med tanke på intelligensnivån när dom otvingat studsar runt på knäna med en mössa på huvudet som ser ut som en fodrad lampskärm. Det är ju inte utan att man ifrågasätter dom svenska danstraditionerna heller, med sina en-två-tre-hopp en-två-tre-hopp. Jag tror dock att den mest omtyckta dansformen överlag är den klassiska tryckaren, då man har chans att få halva inne att peta in pinnen i brasan. Sen finns det väl ingen som skulle tacka nej till den här lockande fjäderskruden som denna man har bonat in sig i. Kanske man ska pröva med en liknande utstyrsel som raggningsknep, det är säkert långt ifrån dömt att misslyckas.



Det är inte undra på att våran generation inte är lika kärvänlig som den äldre, när man är uppvuxen med att dansa på så långt avstånd som möjligt, helst så full som möjligt och se så lite som möjligt. Så om man vill ha någonlunda koll på vem man ingått äktenskap med, är det bäst att vara nykter. Fast vem skulle inte behöva vara full om man vore gift egentligen. Problemet är bara att då är fruntimren i tio fall av tio är framme och förkunnar att maken inte får dricka för han blir så odräglig. Så var det det där med att man blir som man umgås, det är inte konstigt att många män har jakt och fiske som intresse. Risken är så liten att en kvinna finner något nöje med att sitta fast i en eka med ett ös-kar i näven eller på en granstubbe i skogen. Det vore ju i och för sig ultimata avlämpningsställen för den sinnesfridssökande äkta mannen, kanske något att prova inför den stundande semestern.

På tal om kvinnor och äktenskap så vill jag meddela alla män att det inte finns många flickor som har alla getter i hagen, bestick i lådan, koppar i skåpet osv. Vi är dom mest lynniga varelser man kan tänka sig, något som exempelvis brukar kunna uttrycka sig speciellt starkt en gång i månaden. Att bli förbannad när man löper för att man är köttsligt redo att föröka sig säger ju åtminstone hälften. För er som tror att ni har världens underbaraste flickvän/hustru är den stickande sanningen att hon med största säkerhet hatiskt går runt och spottar och svär i tystnad över vart du lägger strumporna och att du inte kan förflytta matresterna från slasken till papperskorgen. Men det är tur att ni män har så många fel och brister, annars skulle vi PMS-kossor inte ha någonting att klaga över och då skulle ju inte allt stå rätt till. Då skulle det kanske till och med finnas lyckliga äktenskap, något som väl även det skulle vara lite skruvat.

Ding dong ding dong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0