Last kiss

Where, oh where, can my baby be?
The Lord took her away from me
She's gone to heaven, so I've got to be good,
so I can see my baby when I leave this world

We were out on a date in my daddys car,
we hadn't driven very far,
There in the road, straight ahead,
 a car was stalled, the engine was dead

I couldn't stop, so I swerved to the right
l'll never forget the sound that night,
The screamin' tires, the bustin' glass,
the painful scream that I heard last

Oh where, oh where, can my baby be?
The lord took her away from me,
She's gone to heaven, so I' ve got to be good
so I can see my baby when I leave this world

When I woke up the rain was poorin' down,
 there were people standin' all around
Something warm flowing through my eyes
but somehow I found my baby that night

I lifted her head, she looked at me and said
hold me darling, just a little while
held her close, I kissed her our last kiss
I found the love that I knew I had missed

Well now shes gone, even though I hold her tight,
 I lost my love, my life, that night

Pearl Jam - Last kiss

Någon som är speciell för mig har fått mig att börja lyssna på den här låten så att öronen nästan krackelerar. Så himla fin. Får en att tänka på att man ska vara rädd om det man har, innan ögonblicken tar slut och allt försvinner ifrån en.
Ibland gör man saker man får ångra, kanske är det för att man ska lära av sina misstag. För misstag kommer man göra hela livet, bara det att de kanske blir färre om man lär sig av dom... vissa saker vill man få ogjorda och andra önskar man att man genomförde. Alla val man gör bildar framtiden. Så det gäller bara att forma den till vad man vill ha.

Helgen som nu gått har varit extraordinärt surrealistisk på många sätt. Fast på ett bra sätt. Från ingenstans dök Therece upp, som jag jobbade med för ett år sen. Gick och tittade på hennes lägenhet som var sjukt mysig. Efter det satt vi hos mig och lyssnade på Great big sea som fick upp stämningen en hel del :) efter det gick vi till Therece vän Anki som bor på Gruvgatan. Trevligt fruntimmer det också. Första parkett är det ju också om man tycker det är kul att iaktta alla yngel som nyss fått körkort och bränner däck upp till Gruvrondellen.
Efter det blev det Harrys, som är samma gamla vanliga. Jämt. När man är helt nykter kan man inte för sitt liv förstå vad man ska dit och göra, men det ändras ju förstås så fort alkoholen gått ut i blodet. Alltid samma folk, det är som en stor familj där alla sett varandra men inte bryr sig särskilt mycket. Det är inte så att man lägger någon notis om folket som är där. Det man dock märker är när någon ny utomstående försöker tränga sig in i kärnfamiljen Harrys. Och då är det med största sannolikhet någons avlägsna kusin från Södra Sverige.



Therece ser ut att ha problem med något av sin utstyrsel

Hursomhelst, nu kallar sängen och imorgon blir det att träffa Milla en sväng och få en uppdatering på hennes evighetslånga utlandsresa, hela 2 veckor. Och här hemma har tiden bokstavligen stannat.
Dagens positiva händelse är att jag lärt mig spela Jeff Buckley's Hallelujah på gitarr. Som det kliat i fingrarna för att jag
velat kunna spela den låten. Förutom Leonard Cohen och Buckley's version finns det en hel uppsjö med andra amatör covers. Hittade på en som skiljde sig lite från mängden, Allison Crowe heter bruden som framför den.



Chao

Kommentarer
Postat av: Nanni

Vad fint du skriver gumman! Du får skicka tabsen till mej på halleluljah! puss!

2008-06-09 @ 10:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0